Het fotograferen van architectuur is waar fotograaf Evelien Emmeloord een grote passie voor heeft. Het materiaalgebruik, de details, maar juist ook de lijnen van alle soorten gebouwen zijn fascinerend. Het is de kunst om de juiste sfeer van een gebouw vast te leggen.

 

Architectuur fotografie

Fotograaf Evelien maakt creatief gebruik van licht, kleur en lijnen. Daarnaast worden posities en uitgangspunten hierin ook meegenomen. Door de juiste positie is bijvoorbeeld heel goed te zien hoe een gebouw zich verhoud tot het formaat van de mens. Hierdoor kan een simpel gebouw heel indrukwekkend worden neergezet!

 

De juiste bewerking voor reclamefotografie

Naast de fotografietechniek is een goede nabewerking heel belangrijk. Evelien Fotografie Emmeloord gebruikt de juiste apparatuur, waardoor de foto’s op de juiste manier worden bewerkt, gekalibreerd en geperfectioneerd. Uiteraard worden de beelden altijd geleverd op hoge resolutie. Hierdoor zijn de mogelijkheden – bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden – eindeloos. Gebruik ze bijvoorbeeld als uitvergroting of juist als kleine afbeelding op uw website.

 

Wilt u uw kantoorgebouw op een professionele manier laten vastleggen? Fotograaf en opdrachtgever stemmen vooraf altijd de wensen, mogelijkheden en uitgangspunten voor architectuur fotografie af. Informeer via de button naar de mogelijkheden!