Omgang met mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Het maakt niet uit of het een kinderportret, familieportret, zwangerschapsshoot of juist een zakelijke opdracht betreft. Het persoonlijke contact en het op het gemak stellen van de mensen vinden wij heel belangrijk, zodat wij gezamenlijk, in een ontspannen sfeer, een familieportret kunnen maken. Of boek een vrienden fotoshoot, gegarandeerd het grootste plezier!

 

Het maken van een vrienden foto of familieportret

Naar aanleiding van uw wensen fotograferen wij in de studio of op locatie. Wij hebben alle benodigdheden om een geslaagd familieportret te maken. Naast een goede setting wordt er tijdens het fotograferen altijd gelet op details. Denk hierbij aan kleding, accessoires, poses en expressies. De foto’s worden altijd gemaakt met veel creativiteit en gevoel. Neem een kijkje bij de beelden hieronder om inspiratie op te doen en aan te geven wat uw wensen zijn. Boek vervolgens heel gemakkelijk een fotoshoot met vrienden, familie, vriendinnen of voor een vrijgezellenfeest!

 

Maak nu een afspraak met Evelien Fotografie Emmeloord

Naast Fotograaf is Evelien gediplomeerd hairstylist en visagist. Wil je bijvoorbeeld mooi in de make-up voordat de fotoshoot begint? Dat is mogelijk bij Evelien Fotografie in Emmeloord! Of boek bijvoorbeeld een vriendinnenmiddag inclusief visagie! Informeer gerust naar de mogelijkheden via 06-52455121 of stuur een e-mail naar info@evelienfotografie.nl.