Wat is er leuker dan een mooie foto van je kinderen of kleinkinderen? Laat die lieve, onschuldige of juist ondeugende blik vastleggen door fotograaf Evelien. Wij nemen samen de tijd om een prachtig kinderportret te maken van je zoon of dochter.

 

Spontaan kinderportret

Evelien Fotografie Emmeloord heeft al jaren ervaring met kinderfotografie, wij werken met grote zorgvuldigheid én leveren foto’s van hoge kwaliteit! Evelien Fotografie bezit ook over een grote professionele fotostudio die van alle gemakken is voorzien. Kinderen fotograferen is een uitdaging die fotograaf Evelien graag aan gaat. Tijdens de fotoshoot worden de kinderen op hun gemak gesteld en aan het lachen gemaakt. Met behulp van humor wordt er een prettige sfeer gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat jouw kinderen genieten van de fotoshoot, wat weer leuke spontane kinderfoto’s oplevert! Geen gemaakte lach, maar een oprechte glimlach.

 

Kinderfoto laten afdrukken door Evelien Fotografie Emmeloord

Bent u tevreden met het resultaat? Laat de kinderfoto dan afdrukken! Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van wanddecoratie; van een portret met een mooie lijst tot een foto op aluminium. Of geef een waardebon aan iemand cadeau!
Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Evelien Fotografie Emmeloord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-52455121. Stuurt u liever een e-mail? Deze kan naar info@evelienfotografie.nl.

Een babyportret laten maken? Evelien fotograaf Emmeloord heeft ook een uitgebreid portfolio met babyportretten! Klik hier om de foto’s te bekijken.