Wil je graag een persoonlijk portret? Bij Evelien Fotografie is een portret niet zomaar een portret. Wij zorgen wij voor een natuurlijke en spontane portretfoto van kwaliteit. Naast persoonlijke aandacht vinden wij beleving heel erg belangrijk. Of het nou gaat om een eigen portret, familieportret of kinderportret, bij ons ben je verzekerd van een ontspannen fotoshoot met kwalitatief hoogstaande foto’s.

 

Fotoshoot in de studio of op locatie

De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio van Evelien Fotografie, maar ook op een door jou gekozen locatie. Van tevoren bespreken wij altijd de wensen. Daarnaast nemen wij bij Evelien fotografie altijd de tijd en aandacht voor onze modellen. Hierdoor wordt er een vertrouwelijke sfeer gecreëerd en sta jij ontspannen voor de camera. Het totaalplaatje is wat wij belangrijk vinden.


Fotoshoot met absolute finishing touch

Tijdens de fotoshoot wordt er scherp gelet op kleding, accessoires, poses en expressies. Waar nodig worden aanwijzingen gegeven om het best mogelijke resultaat te halen. Evelien is tevens gedimplomeerd hairsylist en visagist en zorgt voor de absolute finishing touch. Wilt u bijvoorbeeld graag in de visagie voor de fotoshoot? Dat kan! Klik op de button om te informeren naar de mogelijkheden rondom portretfotografie.