Wilt u een speciaal beeld, die eruit springt? De categorie specials geeft alle beelden weer waar conceptueel is over nagedacht en/of op een speciale manier is bewerkt. Dit kunnen portretten zijn, maar Evelien Fotografie staat open voor alle creatieve fotografie ideeën. Denk bijvoorbeeld aan visagie, fashion, maar ook aan materialen en posities. We gaan out of the box!

 

Creatief plan opstellen met fotograaf Emmeloord

In de studio van Evelien Fotografie Emmeloord zijn alle mogelijkheden voor een goed overleg en conceptbespreking. Tijdens dit overleg gaan we brainstormen en een plan opstellen. We bepalen de locatie en regelen een (externe) visagist. Vervolgens worden de modellen gefotografeerd. De nabewerking speelt hierbij een grote rol. Evelien Fotografie Emmeloord werkt met professionele fotobewerkingsprogramma’s om het beeld te perfectioneren en nog specialer te maken.

 

Creatieve fotografie met een origineel resultaat

Vertrouwen en (een beetje) lef van beide kanten is van belang voor een artistiek, persoonlijk en origineel resultaat. En welke stijl het ook wordt; chique, trendy, romantisch; het eindresultaat is altijd een pakkend beeld! Klik op de button en maak een afspraak!