EVELIEN FOTOGRAFIE

Evelien van Evelien Fotografie Emmeloord

Reaal 9h
8305 BP Emmeloord

Tel. 06 52 45 51 21
info@evelienfotografie.nl

Natuurlijke, spontane portretten en professionele foto’s voor zowel particulieren als bedrijven, dat is waar Evelien Fotografie voor staat. “Welke stijl het ook wordt; chique, trendy, modern of mega eigenwijs; het resultaat is altijd een pakkend beeld!”

 

Fotografie in een ontspannen sfeer

Omgang met mensen staat bij Evelien Fotografie Emmeloord op nummer één. Of het nou kids, families, zwangeren, businessportretten of directeuren van grote bedrijven zijn, persoonlijk contact en het op het gemak stellen voor en tijdens de fotoshoot staan centraal; “In een vertrouwelijke sfeer worden bijzondere momenten deskundig vastgelegd met veel creativiteit, fantasie en gevoel. De variatie maakt het werk voor mij heel bijzonder, zowel in de studio als op locatie. In de professionele studio met kantoor is namelijk ruim de gelegenheid voor klantenontvangst. Hier vinden overleggen, concept besprekingen, workshops, trainingen én uiteraard de fotoshoots zelf plaats.”

 

Meer dan 15 jaar ervaring in de fotografie

Evelien Fotografie fotografeert in de meest brede zin van het woord; zwangerschapsfotografie, portretten van jong tot oud, familiefoto’s, sportfotografie, trouwreportages tot zakelijke fotografie; de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kan de fotografie plaatsvinden in de studio of locaties door het hele land. Fotograaf Evelien heeft ondertussen al meer dan 15 jaar ervaring en weet het perfecte plaatje af te leveren! In elke opdracht laat vakfotograaf Evelien zich uitdagen en maakt ze er iets bijzonders van. Inmiddels doet Evelien mee aan wedstrijden, wordt ze regelmatig gevraagd als jurylid en is ze zilver master en heel wat awards rijker. Daarnaast coacht Evelien Fotografie Emmeloord collega fotografen voor kwalificaties en geeft ze workshops aan (beginnende) fotografen.

 

De absolute finishing touch tijdens de fotoshoot

In de portretfotografie vormen de styling, hairstyling en visagie een extra specialiteit, welke door vakfotograaf Evelien worden gedaan: “Als gediplomeerd hairstylist en visagist zorg ik voor de absolute finishing touch. Tijdens de fotoshoot wordt extra scherp gelet op details, kleding, accessoires, expressies en poses. Indien gewenst kan de visagie worden bijgeboekt.” Een goede samenwerking en (een beetje) lef van beide kanten is van belang voor een artistiek, persoonlijk en origineel resultaat.

 

Bedrijfsfotografie is een belangrijk onderdeel

De zakelijke markt is voor Evelien Fotografie Emmeloord een belangrijk onderdeel. “Bedrijven moeten zich goed presenteren. Kwalitatief hoogstaande foto’s van medewerkers, gebouwen en producten zijn dan van essentieel belang. Ook bedrijfsreportages en evenementfotografie kunnen een meerwaarde leveren aan bedrijven. Mijn foto’s onderscheiden zich door creatief gebruik van licht en kleur, originele invalshoeken en een scherp ook voor details.” Aldus Evelien Sikkema.

 

Evelien Fotografie, uw fotograaf voor creatief en pakkend beeld!