Elk bruidspaar is uniek, wat ook weer elke bruiloft uniek maakt. Je wilt immers een bruiloft dat helemaal aansluit bij jullie stijl en persoonlijkheid. De mooiste dag van jullie leven vast mogen leggen door middel van huwelijksfotografie, dat is wat fotograaf Evelien Flevoland met veel plezier doet.

 

Volledige trouwreportage

Met veel creativiteit en plezier worden alle speciale momenten van deze dag voor jullie vastgelegd. Terwijl jullie op een ontspannen manier de dag beleven, mengen wij ons subtiel tussen jullie en alle gasten. Een lach, een traan, een dierbare omhelzing, het proosten met gasten, de uitbundige reacties van vriendinnen en de stoere blikken van vrienden, niks gaat aan ons voorbij. Uiteindelijk vertellen al deze beelden het verhaal van de speciale dag. Hoe leuk is het om de dag te herbeleven door middel van deze foto’s? Het enige wat jullie op de dag zelf hoeven te doen is genieten!

 

Huwelijksfotografie voor trouwen Flevoland

Heeft u interesse in een trouwreportage door Evelien Fotografie? Neem dan contact op om een afspraak te maken. In onze fotografiestudio in Emmeloord bespreken we alle mogelijkheden en wensen. Voor het opdoen van inspiratie zijn er tevens voorbeeldalbums aanwezig. Verder wordt de planning van jullie grote dag besproken, zodat de gehele dag vlekkeloos verloopt. Aan de hand van dit gesprek geven wij als huwelijksfotograaf prijzen af en ontvangen jullie een offerte. Belangrijk vinden wij de persoonlijke klik tussen het bruidspaar en de fotograaf, zodat jullie er zo natuurlijk, ontspannen en verliefd uitzien op de meest prachtige locaties. Neem direct contact op!