Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap? Boek dan een zwangerschapsshoot bij Evelien Fotografie Emmeloord of laat je pasgeboren baby fotograferen. Zo leg je prachtige herinneringen vast voor de toekomst!

 

Zwangerschapsshoot

Je buik is het mooist om te fotograferen wanneer je tussen 32 en 36 weken zwanger bent. Jullie kindje is in deze periode al bijna volgroeid en er is een prachtige buik aanwezig. Een perfect moment voor een zwangerschapsfotoshoot! De fotoshoot kan alleen, maar ook samen je partner of kind(eren) worden gedaan.

 

Evelien Fotografie, jouw fotograaf tijdens je zwangerschap

De zwangerschapsshoot kan buiten op locatie worden gemaakt, maar ook in de studio. Tijdens de zwangerschap fotoshoot nemen we de tijd en rust om de zwangerschapsfotoshoot zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Wij raden aan om tijdens de zwangerschapsshoot geen strakke kleding en lingerie te dragen, maar juist wat verschillende (elastische) kledingstukken mee te nemen. Uiteraard help ik met de mooiste posities voor een professioneel resultaat.

 

Maken van een babyportret

Na de bevalling is de buik weg en heb je een schitterende baby in je handen. Wil je een foto laten maken van je pasgeboren baby? Evelien werkt ook als newborn fotograaf! Laat de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vastleggen. De foto’s kunnen op diverse materialen worden aangeleverd. Bijvoorbeeld op hout, aluminium, beton of op fotopapier. Informeer gerust naar de mogelijkheden via 06-52455121 of e-mail naar info@evelienfotografie.nl.

 

Een kinderportret laten maken? Klik hier voor het kinderportret portfolio.