Laat het gezicht van uw organisatie zien door middel van bedrijfsportretten! Uw werknemers zijn ten slotte hét visitekaartje van uw bedrijf. Evelien Fotografie zorgt voor een natuurlijke, maar toch zakelijke bedrijfsfotografie die voor vele doeleinden te gebruiken is!

 

Zakelijke portretten door Evelien Fotografie

Evelien Fotografie fotografeert de mensen achter élk bedrijf, ongeacht de branche of vakgebied. De portretfotografie kan plaatsvinden in de fotografiestudio in Emmeloord, maar ook bij uw bedrijf. Wij hebben namelijk alle professionele apparatuur om uw werknemers van hun beste kant te laten zien. De juiste belichting en originele invalshoeken worden gebruikt. Daarnaast is het mogelijk om de visagie bij te boeken.

 

Bedrijfsportretten met oog voor details

Wellicht niet elke werknemer zal ontspannen voor de camera staan. Wij nemen de tijd voor zakelijke portretten en zorgen altijd voor een ontspannen sfeer. Daarnaast heeft Evelien van Evelien Fotografie Emmeloord veel gevoel voor details. Deze details uiten zich in expressies en poses, maar ook in kleding, make-up en accessoires. Hierdoor bent u verzekerd van de mooiste bedrijfsportretten!

 

Bedrijfsfotografie

Heeft u interesse in het laten maken van zakelijke portretten? Neem dan vrijblijvend contact op via 06-52455121 of info@evelienfotografie.nl. In de studio in Emmeloord nemen we alle wensen door, zodat beide partijen weten wat er wordt verwacht. Deze zullen worden bewerkt en in hoge kwaliteit worden aangeleverd. Gebruik de portretten vervolgens voor uw website, visitekaartje, handtekening of ander promotiekanaal. Naast zakelijke portretten zijn er ook mogelijkheden voor productfotografie, bedrijfsfotografie en architectuur fotografie.