Geen massaproductie en voorraden, maar persoonlijk op maat gemaakte kunstwerken. Het voordeel? Jij kunt hierdoor de ideale uitvoering kiezen die past bij jouw interieur én budget. Wij bewerken met passie en focus jouw mooiste foto’s en realiseren dit tot een professionele wanddecoratie. Hierbij zorgen we voor de hoogste kwaliteit en kunnen we ondernemen op een duurzame en verantwoordelijke manier.

 

Persoonlijk op maat gemaakt

Bij een galerie vind je vaak niets persoonlijks in jouw maat of het is bijvoorbeeld net boven budget. Evelien Fotografie maakt werk aan de muur, speciaal voor jou! Evelien Fotografie helpt jou met het vinden van een mooie fine art wanddecoratie, dat mooi én betaalbaar is. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt? Wij helpen jou met een werk dat helemaal bij je past. Een werk dat past bij jouw smaak. Niet alleen qua materiaal, maar ook in de maat die het beste bij jouw muur past. Wanddecoratie waar je nog jaren van kunt genieten, dat is ons doel! Bij ons ben je aan het juiste adres.

 

Wall art; een blikvanger op de muur

Je kunt jouw eigen mooiste foto kiezen uit de fotoshoot, deze laten bewerken en op professioneel materiaal laten printen. Bijvoorbeeld op dibond exclusive, fotoblock, aluminium, foto in lijst, etc.

Uw persoonlijke wanddecoratie komt in uw maat als blikvanger op de muur, zoveel voor de zakelijke als de particuliere klant. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een keuze te maken uit de galerij met expositie foto’s. Wij adviseren je dan bij het vinden van het juiste materiaal. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!