Beoefen jij een sport en wil jij dit professioneel gefotografeerd hebben? Zowel in onze studio als op locatie van jouw sport hebben wij daar de mogelijkheden voor. Met aandacht creëren we samen een uniek beeld om trots op te zijn.

 

Sportfotografie omgeving Flevoland

Wil je een sportfoto die impact maakt? Evelien Fotografie in Flevoland maakt een uniek beeld! Beweging, emotie, de juiste instellingen van de camera én het fotograferen op het juiste moment zijn hierbij essentieel. Sportfotografie is een vak op zich en vraagt om een eigen aanpak. In de studio maken we unieke beelden die jou én je sport op de juiste manier weergeven. Wil je een foto in actie? Dan kom ik op locatie. Evelien Fotografie heeft meer dan 15 jaar ervaring en legt dit met veel plezier voor je vast.

 

Sportfotograaf in de studio

Uiteraard behoren sportfotografie in de studio als op locatie tot de mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een mooi portret dat jou én je passie op perfecte wijze weergeeft? Dit doen we in jouw sportoutfit, met de juiste elementen, met het mooiste licht en in de juiste actie. Een goede afstemming met model en opdrachtgever zijn daarbij van belang. Evenals vertrouwen, creativiteit en een persoonlijk en origineel resultaat. Het eindresultaat is altijd een pakkend beeld!

Meer informatie? Neem contact op met Evelien Fotografie Emmeloord via 06-52455121 of info@evelienfotografie.nl. Wij beantwoorden graag al uw vragen!